衡水金卷先享题 2019-2020学年度下学期高三年级期中考试 英语答案(联考卷)

发布日期:2020-03-24 上传者:E33***8I 投诉

       衡水金卷先享题 2019-2020学年度下学期高三年级期中考试 英语答案(联考卷)

  需要核对本张试卷答案请点击页面底部“立即查看

  更多衡水金卷先享题试卷答案核对请微信公众号搜索“答案易对网”关注!

  衡水金卷先享题 2019-2020学年度下学期高三年级期中考试 英语答案(联考卷)资源验证如下:

  Mystery 1:Where did all the water come from?

  Water covers 70 percent of Earth's surface and earns it the nickname“the blue planet”.And where did the water come from?The most popular scientific theory states that the H2O arrived in the form of several violent asteroids(小行星)filled with ice.Another suggests that the water actually has been around since Earth's formation.However it happened,though,it's certainly worked out well for Earth's life forms.

  Mystery 2:What about all the oxygen?

  Another thing is the planet's oxygen.Tiny creatures released oxygen as a waste product,filling the atmosphere with it.After that,the level of oxygen in Earth's atmosphere went wildly up and down until it finally calmed down around 540 million years ago.Since then,it's remained at about the breathable level we experience today.But what caused it to be suddenly steady?

  Mystery 3:What caused the Cambrian(寒武纪的)explosion?

  The Cambrian explosion refers to the explosion of complex life that occurred on the Earth about540 million years ago.Before then,life had consisted mostly of bacteria.But at the beginning of the Cambrian period,complex creatures began developing at a rate never before seen.Suddenly,life forms had brains,eyes,and bones.Most creatures that are alive today can trace their blood back to the Cambrian period.

  Mystery 4:Will we ever be able to predict earthquakes?

  We still haven't been able to come up with a way to accurately predict earthquakes.We can certainly try,but our current technology cannot predict them exactly.We know that earthquakes start when rocks crack underground and send earthquake waves towards the surface,but we haven't figured out why that happens,or how to predict it.

  答案:

  【语篇导读】这是一篇说明文,介绍了四个关于地球的未解之谜。

  21.C【解析】细节理解题。根据第二段Tiny creatures released oxygen as a waste product可知,地球上的生物产生了氧气。故选C。

  22.C【解析】细节理解题。根据第三段Most creatures that are alive today can trace their blood back to the Cambrian period可知,奥秘3谈论了地球上的高级物种。故选C。

  23.C【解析】推理判断题。奥秘4是关于我们是否将能够预测地震,结合生活实际可知,这是一件非常有实际意义的事。故选C。

  以上就是衡水金卷先享题 2019-2020学年度下学期高三年级期中考试 英语答案(联考卷)的部分试卷内容,需要核对本张试卷答案请点击“立即查看”更多答案请微信公众号搜索“答案易对网

如果遇到其他问题,请添加售后服务
QQ群:925260847