学海园大联考 2020届高三冲刺卷(一) 英语答案

发布日期:2020-06-22 上传者:21J***4K 投诉

  学海园大联考 2020届高三冲刺卷(一) 英语答案

  需要核对本张试卷答案请点击页面底部“立即查看

  更多试卷易对试卷答案核对请微信公众号搜索“答案易对网”关注!

  学海园大联考 2020届高三冲刺卷(一) 英语答案 的资源验证如下:

  The following are a few places recommended by tourists.

  Ka'awaloa Trail

  The pathway is steep and continues for about 2 miles each way, so the way there will be lot easier than the way back. Keep in mind that the loose rocks may present a dangerous situation when slippery, so do carry the appropriate footwear and plenty of water to fight against the intense sun.

  Mauna Kea Summit

  Most hikers give themselves 8 to 10 hours to finish the journey. Don't forget to register at the Mauna Kea Visitors Center before setting out, and plan on being back before sunset. The weather here is unpredictable and completely unique to the rest of the island. This area is pure wilderness, and altitude sickness is a definite risk so researching the hike in advance on the Mauna Kea website is must.

  Waipio Valley Trail

  Famed Waipio valley, the former home of King Kamehameha, shouldn't be missed by nature lovers. Be sure to catch a glimpse of nearby Hiilawe Falls from here, flowing 1, 300 feet at the back of the valley. About6.5 miles round-trip, this adventure will most likely be too difficult for beginner hikers due to the steep inclines(倾向) and length.

  答案:

  【解导语】本文为应用文。文章介绍了夏成夷的四个旅游景点,各具特色,值得游览。

  21.B考细节理解。根据第一则信息中的 Keep in mind that the loose rocks may present dangerous situation when slippery可知,在这里游客应该当心松散的岩石。

  22.考查细节理解。根据第二则信息中的 area is pure wilderness and alti tude sickness is a definite risk, so researching the hike i advance on the Mauna Kea website is a must可知,存在着潜在的危险是应该提前浏览这个网站的原因。

  23.B考查细节理解。根据第三则信息中的 sure to catch glimpse of nearby Hiilawe Falls from here与第四则信息中的 follows stream through the Hawaiian rainforest past small waterfall可知,这两个景点都有瀑布。

  以上就是学海园大联考 2020届高三冲刺卷(一) 英语答案 的部分试卷内容,需要核对本张试卷答案请点击“立即查看”更多答案请微信公众号搜索“答案易对网

如果遇到其他问题,请添加售后服务
QQ群:993749835