全国100所名校最新高考冲刺卷·英语(一)答案 【20·高考样卷-N·英语(一)】

发布日期:2020-06-26 上传者:C87***5C 投诉

  全国100所名校最新高考冲刺卷·英语(一)答案 【20·高考样卷-N·英语(一)】

  需要核对本张试卷答案请点击页面底部“立即查看

  更多全国100所名校最新高考冲刺卷答案核对请微信公众号搜索“答案易对网”关注!

  全国100所名校最新高考冲刺卷·英语(一)答案 【20·高考样卷-N·英语(一)】资源验证如下:

 

  Raging Bull

  Raging Bull is 1980 American biographical sports film directed by Martin Scorsese, and adapted by Paul Schrader and Mardik Martin from Jake LaMotta's autobiography raging Bull. My story. It stars Robert De Niro as Jake LaMotta, an Italian American middleweight boxer whose self-destructive temper destroyed his relationship with his wife and family. The film shows LaMotta's prime and his later life after he retired from boxing.

  The Karate Kid

  12-year-old Dre Parker comes to China because of his mother's latest career move. Dre immediately falls for his classmate Mei Ying, but cultural differences make such a friendship impossible. Even worse, Dre's feelings make an enemy of the class bully, Cheng. With no friends in a strange land, Dre has nowhere to turn but Mr Han, who is a master of kung fu.Han tutors Dre that kung fu is not about fighting, but being mature and calm.

  Hoop Dreams

  Hoop Dreams tells about the story of two African-American high school students in Chicago, who dream of becoming profession basketball players. Originally intended to be 30-minute short film, it eventually led to five years of filming. Despite its length (171 mi-nutes), it received high and popular praise, and got over 11 million worldwide.

  Moneyball

  Moneyball. The Art of Winning an Unfair Game, a book by Michael Lewis, published in 2003, is about the Oakland Athletics baseball team and its general manager Billy beane. Its focus is the team's organizing a competitive baseball team, despite Oakland's disadvantaged income situation. A film based on the book starring Brad Pitt and Jonah Hill was released in 2011

       答案:

  A本文介绍了4部精彩的与体育相关的电影

  21.A细节题,根据 Raging Bull部分的第1句可知,这部电影是根据 Jake LaMotta的自传改编的。

  22.D细节题,根据 Hoop Dreams部分的第1句可知,这部电影与篮球有关。

  23.A细节题,根据最后一段第2句可知在电影 Moneyball中, Billy努力打造一支有竞争力的棒球队,但是Oakland当地的收入状况不太理想。由此可知,他很有可能遇到资金短缺的问题。

  以上就是全国100所名校最新高考冲刺卷·英语(一)答案 【20·高考样卷-N·英语(一)】的部分答案内容,需要核对本张试卷答案请点击“立即查看”更多答案请微信公众号搜索“答案易对网

如果遇到其他问题,请添加售后服务
QQ群:993749835