2020年普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测(三)YX 英语答案

发布日期:2020-06-27 上传者:JG9***5A 投诉

  2020年普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测(三)YX 英语答案

  需要核对本张试卷答案请点击页面底部“立即查看

  更多试卷易对试卷答案核对请微信公众号搜索“答案易对网”关注!

  2020年普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测(三)YX 英语答案 的资源验证如下:

  University Shotokan Karate Club

  Learn Karateself-defense- and fitness

  The University Karate Club was founded in 1962. All grades from beginners to advanced are welcome. The classes are suitable for both men and women and several women have obtained their black belt. ugoloveb( InBfano aw ar qioa

  TUESDAY AND THURSDAY

  600-8:00p.m

  WEAVER HOUSE GYM

  FIRST LESSON FREE

  Hardly any of us have experienced real violence,but, the last few years, attacks on innocent people have increased. Each of us has some ability to defend ourselves, and by learning a form of self-defence, we are not only increasing that ability, but also doing something to build our own sense of respect. Karate will show you a lot of simple and effective techniques to protect yourself, giving you increase self-confidence.

  Far too many people think martial arts are about violence. Martial arts training is based on a a lot of respect, self-discipline, self-control and non-violence. We learn basic etiquette, courtes and tolerance. Good manners and consideration for others are expected at all times.

  Karate is the practice of blocking and striking techniques for the purpose of self-defence, health and self evelopment. Karate exercises the entire body. Techniques are practised on both sides of the body, therefore muscle imbalances do not occur and the strength, coordination, flexibility and agility oth sides of the body are improved. Regular training in Karate improves the body's physical endurance and flexibility. It also helps concentration and produces the mental calm and assurance that come from knowing we can defend ourselves. smo

  Karate has many benefits but they do not come easily or overnight. Training requires ongoing commitment and hard work. Some of you will give up, but a few of you will get your black belt.

  答案:

  21.B推理判断题。根据文章第一段的 All grades from beginners to advanced are welcome. The classes are suitable for both men and women and several women have obtained their black belt..(从初学到高段的所有层次都可以。课程男女都适合,已经有几个女学员获得了黑带)和 FIRST LESSON FREE(第一节免费)可知,这篇文章的主要目的是吸引读者参加跆拳道俱乐部学习。故选B项。

  22.D细节理解题。根据文章中的 TUESDAY AND THURSDAY6:00-8:00p.m.(周二和周四,下午6点到8点)可知,俱乐部周二和周四上课,每节课持续2两小时,所以每周总共上4小时。故选D项。

  以上就是2020年普通高等学校招生全国统一考试冲刺预测(三)YX 英语答案 的部分试卷内容,需要核对本张试卷答案请点击“立即查看”更多答案请微信公众号搜索“答案易对网

如果遇到其他问题,请添加售后服务
QQ群:993749835