2020年普通高等学校招生全国统一考试 压轴试卷(二)英语答案

发布日期:2020-07-06 上传者:J94***4J 投诉

  2020年普通高等学校招生全国统一考试 压轴试卷(二)英语答案

  需要核对本张试卷答案请点击页面底部“立即查看

  更多联考易对核对请微信公众号搜索“答案易对网”关注!

  2020年普通高等学校招生全国统一考试 压轴试卷(二)英语答案 的资源验证如下:

  Four Top Places to Stay in Miami at Every Budget

  We searched booking websites, best-of lists and visitor reviews to find the greatest values and most huxurious options for your next trip to Miami.

  Generator miami

  Generator Miami is a good place to stay for both traditional hotel accommodations as well as fancy dorm beds.Generator has a pool, game room, on-site dining, bikes for rent and it is close to the beach. It's ranked as the top Miami-area hostel on Hostelworld. com.

  BOOK NOW:Hostelworldcom, Starting at20/night for dorm room

  Sailboat

  If a boat is more your speed than a stationery hotel, this might be what you're seeking With nearly 200 Airbnb reviews.this sailboat has a five-star rating for its location, views and uniqueness. Two kayaks are available for guests to use to paddle around the area in the bay.

  BOOK NOW:Airbnb, Starting at120/night

  Tranquil Miami Retreat

  This three-bedroom home built from coral rock in the 1920s was originally a doorkeeper's home for former mango plantations. It has a beautiful outdoor dining area, study, music room, huge kitchen and space for eight guests to sleep comfortably. It's the top-rated home on VRBO under $250.

  BOOK NOW:VRBO, Starting at $250/night

  Setai Miami Beach

  The elegant Setai Miami Beach is Trip Advisor's highest-ranked Miami Beach hotel. Rooms are big and packed with features like Jacuzzis and granite bathtubs. The resort has three vast swimming pools and a luxurious spa.

  BOOK NOW:Booking. com, Starting at $495/night

  21. In which hotel can you rent a bicycle?

  A. Generator Miami.

  B. Sailboat.

  C. Tranquil Miami Retreat.

  D. Setai Miami Beach.

  答案

  【语篇导读】文属于文、主要解了还阿密四个受游客好评她

  21.A【解析】节理解题,由题中rent bike”可以定位到G Mm这个宾馆,由该部分第二句话"Gemerator has pool, game room. on-site dining, bikes r to the besch中 bikes for rent可知,故选A【命题意图】题人考查的是考生查信息的能力

  22 C【解析】级理题由题干中“Tranquil Miami Ret定位第三家实馆,由该段第二句话“ has ares, study, music room. huge fer eight guests to sleep comfortably.可知,答案选C【命题意图】命人考查的是考生查信息的能力

  23.B【解析】细理解题,由标题中“Four Top Places to say以及第一段中的“bes-of lists and visitor reviews to fnd the es and most luxurious options"可知给大家准的这几家宾馆都是顶级的受到游客好评的放答案选B【命题意图】题人考查的是考生查找信息的能力

       以上就是2020年普通高等学校招生全国统一考试 压轴试卷(二)英语答案 的部分试卷内容,需要核对本张试卷答案请点击“立即查看”更多答案请微信公众号搜索“答案易对网

如果遇到其他问题,请添加售后服务
QQ群:993749835